Priser hundesalon / hundefrisør hos Alt For Hunden

Vedr. nævnte priser i dette opslag, vær venligst opmærksom på nedenstående!! 

Det koster et gebyr at udeblive / eller komme for sent til sin aftale

Det koster 350 kr. som skal betales inden du kan bestille en ny tid.

Der kan ikke behandles andre hunde i den tid, som i forvejen var bestilt og derfor vil der være dette gebyr.

  • Afbestillingen skal ske på tlf. 7195 7991 –  24 timer før den aftalte tid.
  • Kan der ikke opnås kontakt indtal venligst på mobilsvarer med navn og hundenavn
  • Ved for sent ankomst til sin tid tillægges der også gebyr, samt at der risikeres, at man får sin tid aflyst af Alt For Hunden

Priser 

Priser hundesalon/Hundefrisør  – Se priser for din hunderace i hundesalonen Alt for hunden som er beliggende i Svenstrup J 10 min fra Aalborg med uddannet hundefrisør. Når du får din hund klippet eller trimmet i hundesalonen, kan du forvente professionel og omsorgsfuld behandling af din hund og til billige priser.

Jeg tager imod hunde fra hele Aalborg / Svenstrup / Støvring / Nibe / Gistrup / Nørresundby / Aars / Løgstør og hele Nordjylland

Priser hundesalon/Hundefrisør og info. Hundene står i alfabetisk rækkefølge

Hurtig links til hunde racerne – Bogstaverne nedenfor er lig med start bogstavet på din race 🙂

A B C D E F G I J K L M  N O P R S T W Y

OBS.: Gældende priser pr. 1.4 – 2021

Vedr. trimme hunde, kan de komme tilbage ca. 14 dage efter behandling uden beregning, for at blive vasket. Hunden må ikke vaskes lige efter, da det kan give eksem.

Følg Alt For Hunden på Facebook

Følg Alt for Hunden på Facebook

Fordele ved Alt for hunden – din hundesalon og hundefrisør

Alle hunde får et stempelkort, så hver 5 klip, trim, eller bad får du til halv pris.

Klipning og trimning foregår på hundens præmisser Professionel behandling af dit kæledyr

Konkurrencedygtige priser Landlige og rolige omgivelser Nem gratis parkerings mulighed

Priser hundesalon 2019

Mulighed for at lufte hunden Betaling er kontant eller MobilePay Alle priser er med bad, negleklip og ørerens

Alle viste priser hundesalon er inkl. moms

Tidsbestilling kun  på Tlf.: +4571957991. (Telefontid Man-Fre. kl. 8.30-16) Har du brug for rutevejledning klik her

Priser hundesalon/Hundefrisør i Aalborg / Svenstrup

Se priser hundesalon/hundefrisør i nedenstående sektion. Alt for hunden – har billige priser og gode forhold for din hund

Ørerens & Negleklip

Trænger din hund til at få klippet negle, så klarer Alt For hunden dette til billig pris. Hundens negle er vigtige at holde, så der ikke sker skade på din hund. – Få klippet negle + hår under poterne for kun 100 kr.

Ørerens til din hund. Hunderacer med hårvækst i ørerne får fjernet disse hår samtidig, så der kan komme luft til øret.

Når din hund bliver klippet / trimmet er ovenstående inkluderet i prisen

Priser hundesalon 2019 - Amerikansk Cocker

Amerikansk Cocker skal normalt trimmes hver 2-3 måned, når ejeren selv er i stand til at klare den almindelige pelspleje. Ellers må den oftere til trimmeren. Den skal aflægge trimmeren de regelmæssige besøg.

Prisen på Amerikansk Cocker indeholder: Trimning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk & generel gennemgang af hunden.

Afghansk Mynde

Afghansk Mynde skal bades ca. hver anden måned, men pelsen skal være filterfri før den bades. Ofte ligger en Afghaner og sover mens den bliver ordnet.

Prisen på Afghansk Mynde indeholder: Børstning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.
Hvis hunden ikke er holdt, kan det, være årsag til at klippe den.

Airedale terrier

Airedale Terrier har en kraftig, ru pels, der skal trimmes mindst nogle gange hvert år. Hvis man sørger for at hunden bliver trimmet, vil den ikke fælde særligt meget. Man skal dog forvente, at man skal bruge lidt tid på at holde hunden og – alt efter hvilket udtryk man ønsker hunden skal have 

Prisen på Airedale terrier indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

B

Priser hundesalon 2019

Bearded Collie Pelsen er tyk og fyldig, og kræver en del pasning. Man skal derfor ikke anskaffe en Bearded Collie, hvis man ikke bryder sig om at rede og pleje pels. De fleste ejere af Bearded Collier børster hunden igennem mindst en gang om ugen.

Prisen på Bearded Collie indeholder: Børstning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Berner Sennen

Berner Sennen har en fantastisk smuk pels, og den kan ses over hele hjemmet, når den fælder. Heldigvis sker det kun 1 gang om året for hannerne og 2 gange om året for tæverne. Pelsen skal også plejes i det daglige, en god gennembørstning 1 gang om ugen.

Prisen på Berner Sennen indeholder Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Priser hundesalon 2019 - Frisé

En Bichon Frisé kræver en del pelspleje, hvis man ikke vil have hunden skal se forsømt ud. Pelsen klippes i en speciel facon, så dette arbejde udføres ofte på en hundesalon. Bichon Frisés pels regnes for at være allergivenlig, da hundene stort set ikke fælder.

Prisen på Bichon Frise indeholder: For dem der vil have langhåret: Børstning, vaskning Hvis du ønsker den klippet, bliver den klippet med forlænger (Bamseklip) Kræver en ikke filtret hund

Fælles for begge typer er: , Negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Bichon Havanese

Bichon Havanese har en lang og frodig pels, som kræver god pleje. Der er dog meget lidt underuld i racen, og derfor fælder hundene stort set ikke. En Havanais pels er ca. 12 – 18 cm lang hos en voksen hund, blød, fladt liggende eller bølget og kan danne lukkede krøller.

Prisen på Bichon Havanese  indeholder: Børstning, vaskning hvis du ønsker at den skal være langhåret. Ønsker du din hund klippet er det med forlænger (Bamseklip), men kræver at de ikke er filtret

Fælles for begge typer er: Negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Border Collie

På Border Collie kan pelsen være fra ganske kort til helt lang, og pelsplejen afhænger naturligvis af længden. Som udgangspunkt er Borderen dog altid en arbejds-hund, og derfor relativt nem at pelspleje. Border colliens pels er, såfremt den er korrekt, selv rensende.

Prisen på Border Collie indeholder: Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Border Terrier

Border Terrier bør trimmes jævnligt – ikke klippes. En Border Terrier kan få ødelagt sin pels, hvis den klippes blot een gang i livet! Er man erfaren i at trimme, kan man ordne sin Border Terrier på 1-2 timer. Pelsen børstes igennem cirka een gang ugentligt.

Prisen på Border terrier indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Carirn Terrier

Cairn Terrier

En Cairn Terrier har et moderat behov for pelspleje. Den stride, ruhårede pels skal børstes jævnligt og altid holdes ren for skidt og filter. Endvidere skal hundene trimmes minimum nogle gange årligt.

Prisen på Carirn terrier  indeholder: Trimning (Gøres 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Chihuahua

En langhåret Chihuahua bør gennembørstes jævnligt, og man skal til enhver tid sikre sig at hunden ikke har knuder og filter i pelsen, som kan være meget generende. Den korthårede Chihuahua kræver ikke nogen egentlig pelspleje, men kan godt fælde moderat i perioder.

Prisen på Chihuahua indeholder: Børstning, vaskning, rettes til, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Priser hundesalon 2019 - Cocker Spaniel

Pelsen på en Cocker Spaniel er halvlang og lidt silkeagtig. Cocker Spaniels skal børstes jævnligt, da pelsen nemt filtrer. Ørerne og fanerne har ekstra lange hår, og det er meget vigtigt at disse områder ikke filtrer, da det kan være yderst generende for hunden. 

Prisen på en Cocker Spaniel indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Chow Chow

Chow Chow,  denne race kræver regelmæssig pelspleje. Hunden skal børstes for at opretholde det “fluffy” look, og pelsen fri for burre og sammenfiltring. Racen fælder kraftigt 2 gange om året, og i denne periode kræver pelsen ekstra pleje.

Prisen på Chow Chow indeholder: Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Collie

Collie – Pelsen består af to lag, hvor yderpelsen er lang på nær i hovedet og på benene. Underulden er blød og tæt. Collien kræver en del pelspleje. Det er nødvendigt at klippe hunden for at skåne den for en smertefuld gennembørstning.

Prisen på Collie indeholder: Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Dansk Svensk Gårdhund priser

Dansk Svensk Gårdhund – har en kort, hård og glat pels uden underuld, den kræver så godt som ingen pleje. Den fælder dog meget to gange om året, og på disse tidspunkter er det en god ide at børste hunden dagligt og give den et bad i løbet af fældetiden, hvis det skønnes nødvendigt.

Prisen på Dansk Svensk Gårdhund indeholder:  Børstning negleklip, inkl. vask og føn og generel gennemgang af hunden.

Priser hundesalon 2019 - Engelsk Setter

Engelsk Setter – Pelsen er kort på hovedet, forsiden af benene og ved ørespidserne. På kroppen er pelsen mellemlang. På bagsiden af benene og øverst på ørerne er pelsen lang og let bølget. Pelsen kræver regelmæssig børstning så man undgår sammenfiltring. Hår under poterne skal klippes

Prisen på Engelsk Setter indeholder: Børstning, vaskning, rettes til, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Flat Coated Retriever

Flat Coated Retriever

En Flat coated retriever bør reddes med en kam en gang om ugen, hvis hunden færdes i områder med voldsom plantevækst. Der kan nemlig let sætte sig forskellige ting fast i hundens pels – ikke mindst pga. fanerne på benene og halen.

Prisen på Flat Coated Retriever indeholder: Børstning, vaskning, rettes til, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Golden Retriever

Golden Retriever

Golden Retriever – Vil du undgå filtret pels, bør du børste din Golden retriever et par gange om ugen og gerne trimme den i bund nogle gange om året. To gange om året fælder den meget, mens nogle fælder en smule hele året.

Prisen på Golden Retriever indeholder: Børstning, vaskning, rettes til, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Gravhund

Gravhund Korthåret | Langhåret | Ruhåret – Den funktionelle trådagtige pels er hunderacen’s mest specielle kendetegn. Pelsen er modstandsdygtig overfor al slags vejr og er vandafvisende. Underpelsen er tyk nok til at isolere mod kulden om vinteren, men er så tynd, at den næsten er usynlig om sommeren.

Prisen på Gravhund Korthåret | Langhåret | Ruhåret indeholder: For korthåret & Langhåret: Børstning, vaskning, rettes til. Ruhåret: Trimmes (Anbefales 3-4 gange pr. år)

Fælles for alle typer: Negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Griffon

Griffon skal plukkes regelmæssigt. Man plukker kun kroppen, men lader skæg og øjenbryn være. Til gengæld skal skægget holdes rent, og kæmmes regelmæssigt for at undgå filter. Hår ved øjenbryn og pels mellem poterne fjernes, hvis den kan genere hunden.

Prisen på Griffon indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Irsk Setter

Irsk Setter

Irsk Setter – Pelsen på en Irsk Setter er lang, busket og meget blød. Racen kræver børstning nogle gange om ugen, og man skal sikre sig, at hele hunden bliver befriet for filter og knuder i pelsen.

Prisen på Irsk Setter indeholder: Børstning, vaskning, rettes til, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Irsk terrier

Irsk terrier – Pelsen har to lag, hvoraf det yderste lag er ruhåret og ligger tæt til kroppen. Underpelsen er blød og tæt. Skægget er lige og længere end resten af håret i ansigtet. Den skal jævnligt gennembørstes og trimmes med en speciel trimmekniv.

Prisen på Irsk terrier indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Jack Russel

Priser hundesalon 2019 - Jack Russel

Jack Russel – Pelspleje varierer meget efter om man har en glathåret, ru eller broken jack russell. Ofte blandes typerne avlsmæssigt for at sikre, at hundene ikke bliver for tyndhårede til at gå på jagt om vinteren.

Prisen på Jack Russel indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Japansk Spids

Japansk Spids – Deres pels er selvrensende, bliver de beskidte skal de bare tørre så er de fine hvide igen. Det er fint at bade hunden 2-3 gange om året med hunde shampoo og balsam. Men den kan nemt tåle at blive badet hver 6. uge.

Prisen på Japansk Spids indeholder: Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

King Charles

King Charles

King Charles har en lang, silkeblød pels, der skal redes et par gange ugentligt. De lange ører skal holdes rene, og pelsen må ikke filtre. Det er en god idé, at vænne hundene til at blive børstet og soigneret allerede mens de er hvalpe.

Prisen på King Charles indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Kleiner Munsterlænder

Kleiner Munsterlænder – Pelsen er tæt, middellangt, glat til let bølget, ligger tæt til kroppen og er vandafvisende. Kroppens omrids må ikke sløres af for lang pels. Pelsen skal ved sin tæthed beskytte bedst muligt mod vejret, terrænforhold og skrammer.

Prisen på Kleiner Munsterlænder indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Keeshond

Keeshond er udstyret med en fyldig og rigelig dobbelt pels, med masser af underuld, der får pelsen til at stå ud fra kroppen. Der skal derfor bruges tid på at pleje Keeshonden, men en god gennembørstning 1-2 gange om ugen er normalt tilstrækkelig.

Prisen på Keeshond indeholder: Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Labrador

Priser hundesalon 2019 - Labrador

Labrador retriever er en race der elsker at være ude i naturen, og den kræver som andre hunde, gode gåture for at trives optimalt. Pelspleje er normal, labrador retriever fælder to gange om året.

Prisen på Labrador indeholder: Børstning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Lakeland terrier

Lakeland terrier – Pelsen har to lag; ydrepelsen er ru, hård og vandafvisende og underulden er blød og tæt. Udover regelmæssig børstning skal pelsen trimmes med en speciel trimmekniv to til tre gange årligt. Til gengæld fælder racen stort set ikke.

Prisen på Lakeland terrier indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Lhasa Apso

Lhasa apso ‘en er en hårdfør, modig og livskraftig lille hund, der i århundreder har været holdt som vagthund i sit hjemland og stadigvæk har evnerne i god behold. Pelsen kræver en del pleje.

Prisen på Lhasa Apso indeholder: For Langhåret: Børstning, vaskning. Ønskes der klipning er det med forlænger (Bamseklip) kræver at den ikke er filtret.

Fælles for begge typer: Negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Malteser

Malteser

Malteseren er helt hvid, og har en hvid silkeagtig pels, der kræver intensiv pleje. Hunden skal redes igennem dagligt, og skæg og øjne skal holdes pinligt rene. Det er også nødvendigt med ugentlige bad, og soignering efter måltider omkring munden.

Prisen på Malteser indeholder: Langhåret: Børstning, vaskning. Ønskes der klipning er det med forlænger (Bamseklip) kræver at den ikke er filtret

Fælles for begge typer: Negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Newfoundlænder

Newfoundlænder har en vandresistent dobbelt pels. Yderpelsen er mellemlang og enten uden krøller eller let bølget.

Newfoundland

Underpelsen er blød og tæt, mere tæt om vinteren end om sommeren.

Pelsen på hovedet, på næsepartiet og ørerne er kort og fin

Prisen på Newfoundlænder indeholder: Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Old English Sheepdog

Old english sheepdog

Old english sheepdog er en stor og meget langhåret hund. Det er en muskuløs og kompakt hund med et stort hoved. Hovedet er ligeledes tildækket af pels og øjnene er helt gemt væk, hvis ikke håret sættes op. Snuden er sort.

Prisen på Old english sheepdog indeholder: Børstning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Puddel Dværg

Dværgpuddel

Puddel Dværg – De fleste puddelhunde har en tæt, bølgende og meget lidt fældende pels, der gror hele året rundt og derfor har brug for jævnlig klipning. De fleste pudler er ensfarvede.

Prisen på Puddel Dværg indeholder: Klipning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Priser hundesalon 2019 - Puddel

Puddel mellem – En puddelhunds udstillings klipning tager mange timer og skal vedligeholdes ugentligt. Hvis pudlen har et mindre krævende klip, kan ejeren forvente at skulle klippe hunden ca. hver ottende uge. 

Prisen på Puddel mellem indeholder: Klipning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Stor puddel

Puddel stor – En puddelhunds udstillings klipning tager mange timer og skal vedligeholdes ugentligt. Hvis pudlen har et mindre krævende klip, kan ejeren forvente at skulle klippe hunden ca. hver ottende uge. 

Prisen på Puddel stor indeholder: Klipning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Papillon

Papillon – Pelsen på Papillon er relativt lang og frodig, men kræver alligevel kun meget lidt pasning. Papilloner er også meget små hunde, så man kan ret hurtigt børste dem igennem.

Prisen på Papillon indeholder: Børstning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Pekingeser

Pekingeser – Den lille hunderace, Pekingeseren har en dobbelt pels med en masse frynser. Den kræver regelmæssig børstning og en mere intens session hver en eller to måneder.

Prisen på Pekingeser indeholder: Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Pomeranian

En Pomeranian har en stor og prægtig pels med bløde, strittende, dækhår og meget underuld, og som kræver en relativt omfattende pleje.

Prisen på Pomeranian indeholder: Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback – Pelsen på en Rhodesian Ridgeback er kort, på nær den lange “ridge” på ryggen. Racen kræver derfor ikke ret meget pelspleje, og klarer sig fint med et bad, når skidtet sidder helt fast. Der fældes dog en del i perioder.

Prisen på Rhodesian Ridgeback indeholder: Børstning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Priser hundesalon 2019 - Ruhåret Foxterrier

Ruhåret Foxterrier – Pelsen på den Ruhårede FoxTerrier kræver trimning cirka hver tredje måned, og hunden fælder i øvrigt ikke særligt meget. Man bør aldrig klippe racen, da det vil medføre at pelsen blive kedelig og hunden mister sin ruhårede konsistens.

Prisen på Ruhåret Foxterrier indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Ruhåret Hønsehund

Ruhåret Hønsehund har en mellemlang, ruhåret og kraftig overpels og kraftig underuld. Racen skal normalt trimmes et 3-4 gange om året, af en professionel hundetrimmer.

Prisen på Ruhåret Hønsehund indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Samojede

Priser hundesalon 2019 - Samojede

Samojeden fælder sin underpels kraftigt i to perioder om året. Dette betyder ikke, at hunden ikke fælder hele året, men at det er noget mindre uden for fældnings perioden. Hunderacen har brug for at blive børstet ca. en gang om ugen

Prisen på Samojede indeholder: Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Priser hundesalon 2019 - Schæfer

Schæfer – Pelsen findes i tre varianter: 1) Glat og groft hårlag, 2) langt groft og glat hårlag, og 3) lang bølget pels (som er den mindst ønskelige). Farven varierer i forskellige nuancer af sort-brun og aske- og ulvegrå med en gennemgående tendens til sorte hårspidser.

Prisen på Schæfer indeholder: Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Dværgschnauzer

Schnauzer – Schnauzerens pels består af 2 hårlag: Den bløde underuld og den stride dækpels. Underulden kan betragtes som hundens undertøj, der isolerer mod varme og kulde. 

Prisen på Schnauzer indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Shetland Sheepdog

Shetland Sheepdog har en tyk dobbelt pels, hvor dækpelsen er langhåret og vandskyende, mens underulden er blød og kort. Manken og brystpelsen er meget tyk, og forbenene har lange faner. Oven for haserne er bagbenene også rigeligt beklædt med pels, mens ansigtet er glathåret.

Prisen på Shetland Sheepdog indeholder: Børstning, vaskning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Priser hundesalon 2019 - Shih tzu

Shih tzu – Når du har en Shih Tzu skal de beslutte om du vil have en langhåret udstillings hund, en shih tzu i hvalpe klip eller en helt korthåret.

Prisen på Shih tzu indeholder: Før ønske om langhåret: Børstning, vaskning. Ønskes der klipning er det med forlænger (Bamseklip) kræver at de ikke er filtret

For begge typer: Negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Skotsk terrier

Skotsk Terrier skal trimmes 3 til fire gange om året. Man må aldrig klippe hunden, da man derved ødelægger den karakteristiske pelsstruktur. Man skal også regne med en børstning og frisering et par gange om ugen.

Prisen på Skotsk terrier indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Springer Spaniel

Springer Spaniel – Den engelske springer spaniel er en trimmerace og man skal derfor påregne minimum en times pelspleje om ugen. Racen skal trimmes ca. hver 6. uge, hvor poter, hals og det øverste af ørerne samt en håndsbredde under halen bliver klippet ned.

Prisen på Springer Spaniel indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Tibetansk Spaniel

Tibetansk Spaniel

Tibetansk Spaniel – Den lange pels på en Tibetansk Spaniel kræver forbløffende lidt pleje. Hundene klarer sig med en gennemredning en gang eller to om ugen, og almindelig soignering og rengøring, når det er nødvendigt.

Prisen på Tibetansk Spaniel indeholder: Børstning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Priser hundesalon 2019 - Tibetansk Terrier

Tibetansk Terrier – Den voksne hund har en lang dobbelt pels, som har tjent til at beskytte den mod det hårde klima i Tibet. Racen skal børstes dagligt for at undgå filter. Specielt i områderne omkring benene, ved skægget og på bagdelen. Et jævnligt bad er også nødvendigt.

Prisen på Tibetansk Terrier indeholder: Børstning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Welsh Terrier

Priser hundesalon 2019 - Welsh Terrier

Welsh Terrier – Pelsen har 2 lag pels, hvoraf det yderste lag er ruhåret og vandafvisende. Underulden er blød og tætliggende. Pelsen skal trimmes flere gange årligt med en speciel trimmekniv. Derudover skal den børstes regelmæssigt. 

Prisen på Welsh Terrier indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Priser hundesalon 2019 - Westie

Westie skal trimmes ca 3-4 gange om året. Her er det vigtigt at man er sikker på at hunden bliver trimmet rigtig. Det vil sige at hårene rykkes af, Så det er en god ide at undersøge om den salon man vælger er indforstået med det og ikke vælger at klippe hunden.

Prisen på Westie indeholder: Trimning (Anbefales 3-4 gange pr. år), negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.

Yorkshire

Priser hundesalon 2019 - Yorkshire terrier

En Yorkshire terrier kræver en del pelspleje. Pelsen bliver ved at vokse hele livet og man må gøre op med sig selv, om man har tid til at vaske, føntørre, børste og frisere hunden tit nok til, at Yorkshiren kan leve et godt liv uden filterknuder.

Prisen på Yorkshire terrier indeholder: Børstning, vaskning, negleklip, ørerens /pluk og generel gennemgang af hunden.