Del dette:

Generelle spørgsmål & svar i hundesalonen (FAQ)

Yorkshire terrierHer på siden kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål. Har du et spørgsmål eller en kommentar, er du velkommen til at stille det nederst på siden.

Jeg hedder Susanne Kalstrup Bonderup, uddannet hundefrisør og gift med Iwan Bonderup. Vi bor lige i udkanten af Aalborg ca. 10 min. fra storcenteret. Alt for hunden har hundesalon på vores gård i ny renoverede lokaler.

Jeg har haft med hunde at gøre i over 30 år og udstillet i næsten lige så lang tid.

Det er vigtig for mig at hund & ejer finder tryghed i at komme hos Alt For Hunden. Jeg sætter en stor ære i at levere kvalitet og omsorg.

Faqs

Udeblivelse fra aftale_faq

Det koster 250 kr. som skal betales inden du kan bestille en ny tid.

Der kan ikke behandles andre hunde i den tid, som i forvejen var bestilt og derfor vil der være dette gebyr.

 • Afbestillingen skal ske på tlf. 7195 7991 –  24 timer før den aftalte tid.
 • Kan der ikke opnås kontakt indtal venligst på mobilsvarer med navn og hundenavn
 • Ved for sent ankomst til sin tid tillægges der også gebyr, samt at der risikeres, at man får sin tid aflyst af Alt For Hunden

Tidsbestilling_faqTidsbestilling kan kun foregå på tlf. 7195 7991i telefon tiden mandag-fredag i tidsrummet kl. 8.30-16. Har du generelle spørgsmål kan kontakt formularen bruges og du kan forvente svar indenfor 24 timer

Åbningstider: Mandag – Torsdag kl. 7-17 – Fredag 7-16

Hvis jeg ikke har mulighed for at tage telefonen vender jeg hurtigst mulighed tilbage til dig.

 • Alt For Hunden har billige priser
 • Kvalitets håndtering af din hund
 • Nem og fri parkering
 • Fleksible Åbningstider

Forskel på klip og trim

 • Klipning af din hund er aktuel når du har en hund med blød pels.
 • Trimning af din hund er aktuel når du har en hund med ruhår.

Hvad er så forskellen på Klip & Trim

Betydning af klip: Klipning foretages på blødpelset racer hvor pelsen hele tiden vokser. Som f.eks. pudler, Bichon Frisé og Bedlington Terrier. Når man klipper en hund, så bruger man en saks eller klippemaskine. Man kan her klippe pelsen i den ønskede længde alt efter race, men også hvad man som ejer ønsker.

Betydning af trim: Trimning foregår ved, at man trækker de løse dækhår ud med roden. Meningen med trimningen er at fjerne de døde dækhår, for at en ny frisk overpels kan vokse frem. Fjernes de gamle dækhår ikke, kan de nye ikke komme frem- eller bliver i værste fald dårligt udviklede og svage. Hunden vil få kløe og selv forsøge at kradse store mængder hårtotter af. Trimmes pelsen (ikke klippes), vil den være betydelig nemmere at holde. Den filtrer ikke og tiltrækker ikke snavs på en sådan måde, som en klippet pels gør. 

Må man blive under behandling-faq Nej. Men første gang din hund er i salonen kan der aftales at det er ok du lige bliver lidt og ser at din hund er faldet til.

Det er bedst at jeg er alene med din hund da den så vil holde sig til mig, men du kan være ganske rolig din hund vil blive taget sig godt af.

Alt For hunden vil altid sikre at din hund har det godt og tager sig den tid det tager for at din hund er rolig og tryg samt får en rigtig god oplevelse i salonen

Hvad er bamseklipBamseklip er hvor din hund ikke er klippet helt kort, men har en god ens længde over det hele, og det kræver at din hund ikke er filteret.

Bamseklip er en populær klip af mindre hunde med en lang pels.  Bamseklip er først og fremmest at pelsen bliver lettere at holde til daglig, da den kortere pels ikke filtrer så let eller “samler” skidt evt. fra gåturen. Hunden får et udseende, der leder tanken hen på en teddybamse – heraf stammer navnet, bamseklip.

Hvor ofte skal min hund klippesDet afhænger af racen og ens eget behov for at have en pæn hund, de fleste pels krævende racer bliver klippet/trimmet hver 3 mdr..

Det er ofte sådan at hunde i hvalpe/bamseklip bliver meget pels krævende når der går længere tid end 3 mdr.

Det er forskelligt fra hund til hund, hvor hurtigt pelsen vokser. Nogle hunde har en rigtig kraftig og tyk pels, mens andre har en ganske fin og tynd pels.

Bichon HavaneseEr der ikke andre hunde i salonen, får den lov til at bevæge sig frit. Ellers er den i en stor boks, hvor der hele tiden er kontakt & efterlades aldrig alene.

Når din hund afventer behandling eller afhentning befinder den sig i salonen på et roligt og passende område i evt.  snor, og kan selvfølgelig følge med i hvad der foregår omkring den.

Boksen benyttes kun hvis det skønnes nødvendigt, og kun i en meget kort periode

Betalingsmuligheder

Jeg modtager ikke dankort men kun Mobilepay & kontant afregning.
Husk at afmelde tiden senest dagen før på Direkte telefon 7195 7991 hvis du er forhindret i at komme. Der tillægges ellers 250 kr. for udeblivelse på næste soignering.

Der ydes ikke kredit

Hente og bringeNej ikke pt. men er noget som der arbejdes på at få indført.

Vi påregner at i 2018, at denne form ville kunne blive indført, men der er nogle aspekter der skal være på plads.

 • Forsikring
 • Planlægning mv.

 

TørrekabineNej hos Alt For Hunden bliver hunden håndtørret. Det skal være behageligt for hunden – og dette er den bedste metode.

Alt For Hunden er af den opfattelse, at det er et overgreb på hunden, at putte den i en tørre kabine/boks.

 • Der håndtørres i salonen
 • Hunden nyder berøringen & omsorgen

Rabat ved hver 5 klip-trimNej desværre ikke. Hver hund kræver det samme & der kan derfor ikke laves en sådan aftale.

Men kommer din hund jævnlig har Alt For Hunden et stempelkort som giver hver 5 klip, trim, eller bad til halv pris.

 • Spar penge
 • Tryghed for din hund – Velkendte omgivelser & personale

Filtret hundHvis din hund har en meget filtret pels kan det være nødvendigt at klippe den helt kort i første omgang, eller måske blot klippe nogle enkelte områder i bund.

Det vil være fornuftigt at få den trimmet ca. hver 6. uge, så pelsen kan blive rettet til løbende. Der er både mange racer og mange frisurer – lige fra en helt almindelig “kort klip” til de store og krævende udstillings klip. Alt for hunden er behjælpelig med råd & vejledning.